Аеровидео од “Архео Парк Бразда”

administrator News

Аеровидео од aрхео паркот Бразда на Институт за Археолошки Истражувања – Скопје снимен за проектот “Прослава на меѓународниот ден на археологијата „Day of Archaeology 2017″ подржан од годишната програма за култура на Министерство за Kултура на Република Македонија, а во соработка со НУ Археолошки музеј на Македонија.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/