Краток документарен филм за „Архео Парк Бразда“

Elena Karanfilovska News

Овој краток документарен филм на здружението „Археологика” е снимен за проектот прослава на меѓународниот ден на археологијата „Day of Archaeology 2014” со подршка од Министерство за култура на Република Македонија, НУ Археолошки музеј на Македонија, Управа за заштита на спомениците на културата и Via Magna.

Реализација:
Здружение Археологика

Соговорници:
м-р Горан Санев
Ирена Колиштрковска Настева
Радомир Ивановиќ

Камера — Монтажа – Музика – Графика:
Јане Качански

Автор – Сценарист – Продуцент
Радомир Ивановиќ

Организација
Елена Каранфиловска

Скопје
Јули 2014


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/