Арехеолошки Парк Бразда – Archaeological Park Brazda

News

Заокурживме уште една успешна година од постоењето на Архео Паркот Бразда, докажавме дека со многу труд и љубов може да се постигне …

Заокурживме уште една успешна година од постоењето на Архео Паркот Бразда, докажавме дека со многу труд и љубов може да се постигне …

[:mk]На 9 Јуни со почеток во 17:00 часот во Архео Парк Бразда се одржа јавен настан за одбележување на Европската година на …

[:mk]Со одлука на Европскиот парламент и Советот на Европската Унија, 2018 година е прогласена за Европска година на културното наследство. Целта на оваа Европска …

[:mk]Заокурживме уште една успешна година од постоењето на Архео Паркот Бразда, докажавме дека со многу труд и љубов може да се постигне …

[:en]As part of this year project for maintenance, promotion and popularization of Arheo Park Brazda a new welcome sign was created by: …

[:en] Drone video recorded for the project “Celebration of international day of archaeology “Day of Archaeology 2017″ by the Institute for Archaeological …

This short documentary about the first archaeological park in R. Macedonia “Arheo Park Brazda” was recorded for the celebration of international day …

“Arheo Park Brazda” was implemented by the Archaeologica team with support from AD ELEM, from the program for social responsibility. Assupporters participated: …